Hoe u zich voldoende kunt voorbereiden op uitgebreide reizen

Ervaar je momenteel enige stress over je vakantieplannen? Lijkt het een enorm gedoe om te plannen? Dit artikel kan u helpen te leren wat u moet weten over het maken van reisplannen en het verminderen van reisstress.

Maak een paklijst voor uw reis! Overal van een week tot een paar maanden voordat je op reis gaat, maak een lijst van de dingen die je absoluut moet inpakken. Op deze manier kunt u rommel en paniek voorkomen, zelfs als u dingen op korte termijn samen moet gooien.

Zorg ervoor dat je voorzichtig bent met voedselallergie├źn die je kunt hebben als je een vreemd land bezoekt. Leer genoeg over de vreemde taal om te begrijpen of iets gevaarlijk voor je kan zijn. Dit geeft je de mogelijkheid om je ober of serveerster te waarschuwen voor de voedingsmiddelen waarvoor je een allergie hebt, zodat ze uit je maaltijden kunnen worden gehouden.

Zelfs als je op lange vluchten vliegt, neem dan nooit aan dat de luchtvaartmaatschappij alles biedt wat je nodig hebt. Zorg ervoor dat je een deken, kussen en als je ze gebruikt, een koptelefoon meeneemt. Overweeg ook om je eigen snacks mee te nemen om te garanderen dat je iets te eten hebt dat je lekker vindt.

Voeg een deurstopper toe om uw persoonlijke veiligheid in hotels te verbeteren. Het is verstandig om soms extra beveiliging te hebben voor uw hotelkamer wanneer u buiten de VS reist. De deur naar uw hotelkamer heeft bijvoorbeeld mogelijk geen beveiligde sloten. In dit geval moet u een rubberen deurstop bij de hand hebben om onder de deur te duwen.

Meld u aan voor de e-nieuwsbrieven van alle grote luchtvaartmaatschappijen. E-nieuwsbrieven tonen u speciale kortingen of last-minute aanbiedingen die zij beschikbaar hebben. Ze kunnen je inbox overvol maken, maar geld sparen is waar het om gaat.

Tijdens uw reizen kunt u milieuvriendelijke diensten gebruiken. Een aantal hotels heeft hergebruikprogramma’s voor linnengoed, recyclingbakken, energiezuinige lampen, low flow-sanitair, alternatieve energiebronnen enzovoort. Autoverhuurbedrijven, touroperators, restaurants en andere dienstverleners zijn op zoek naar manieren om reizigers groen te laten reizen.

Als je geneigd bent om dingen in de hotelkamer te vergeten elke keer dat je reist, gebruik je droog uitwisbare markers om herinneringen in een spiegel te schrijven. Aantekeningen op papier gaan gemakkelijk verloren, maar de badkamerspiegel kan niet worden genegeerd. Een marker voor droog wissen wist gemakkelijk met een beetje tissue of toiletpapier, waardoor het een handige keuze is.

Als u een auto gaat huren, zorg er dan voor dat u uw autoverzekeringspolis doorneemt voordat u van huis gaat. Je hebt waarschijnlijk niet de extra verzekering nodig die de verkoper op je wil drukken. Autoverzekeringen hebben vaak een dekking door een derde partij. Lees uw beleid voordat u van huis gaat; het kan u over het geheel genomen geld besparen.

Lange autoritten zijn vaak saai, dus plan onderweg dingen om te doen. Verlicht de verveling met plezier en spelletjes. Vertel uw kinderen de plannen en bespreek elke bestemming langs uw route om ze bezig te houden.

Met behulp van deze tips kunt u reizen zoveel aangenamer maken. Gebruik gewoon dit advies om het een stressvrije reis te maken. Het is dus niet nodig om de slaap te verliezen over reisplannen; maak gewoon je plannen en ga.